Parteneri

Testimoniale

Straco Group SRL
{

"Avand in vedere faptul ca standardele de performanta in domeniul calitatii sunt in continua actualizare, este evident ca d-na Adina Nicu corespunde din toate punctele de vedere pentru activitati si coordonare de proiecte, ce necesita un grad mare de responsabilitate. In afara calitatilor profesionale, am constatat promptitudinea de a raspunde la cerintele impuse de diversele proiecte, cat si abilitatea de comunicare.”

5
Dan Deaconu
Manager de calitate
STRACO GROUP
Sarmet SRL
{

"Am lucrat cu Adina, administratorul Bioproject BWS, pot spune ca este o persoana foarte ambitioasa si deosebit de serioasa; cand isi doreste ceva cu adevarat, lupta pana obtine rezultatul dorit!"

5
Viorel Ruicu
Project Manager
SARMET SRL
Straco Group SRL
{

“D-na manager general, Adina Nicu- este omul potrivit, la locul potrivit! Este un bun profesionist si gaseste mereu cele mai rapide si eficiente solutii, in special la probleme mai dificile. Nu ne-a dezamagit niciodata!”

5
Sorin Enescu
Director General
STRACO GROUP
Straco Group SRL
{

“In decursul celor patru ani de colaborare cu d-na Adina Nicu, administratorul Bioproject, consider ca face parte din acea categorie de persoane care reuseste sa performeze, atat in pregatirea de specialitate cat si in alte domenii conexe, gata oricand sa actioneze pentru depasirea nivelului de performanta cerut."

5
Dan Deaconu
Manager de calitate
STRACO GROUP

Professional Environmental Services

CERTIFICARI ISO

AUDIT INTERN

CERTIFICARE PRODUSE IN CONSTRUCTII

Suna acum pentru o evaluare gratuita