Lucrari realizate

Obtinere certificari ISO

Intocmire documentatii si audit pentru OBTINERE CERTIFICARI ISO: 9001, 14001, 18001, 27001, SA 8000, pentru societati ca:

VIVANI SALUBRITATE S.A., STRACO GRUP SRL., ALPENSIDE SRL, PRO AIR CLEAN S.A., RO ECOLOGIC SRL, NOVA CONSTRUCT SRL, LEGIS PROB SRL, SALUBRIS WASTE MANAGEMENT SRL, ECO FIRE SISTEMS SRL, INTER METACO S.A. , FARKAS RO TRANS SRL, DEMECO SRL, etc.

Obtinere Certificari ISO

Plan de mediu si plan al calitatii

Intocmire PLAN DE MEDIU SI PLAN AL CALITATII, privind amplasamente si tehnologii, gestiunea deseurilor periculoase / nepericuloase / decontaminari/ ecologizari, pentru:

OMV PETROM S.A., ASOCIEREA ECO FIRE SISTEMS – BS GROUP DEMOLATION – TRADEBE – ECOLOGICA IBERICA Y MEDITERRANEA

Plan de mediu calitate

Proiectare Reamenajarea Batalului NDS 169

Proiectare privind reamenajarea pentru redarea la starea initiala a batalului NDS 196, apartinand SC PETROTEL-LUKOIL S.A, beneficiar – EUROCONSTRUCT TRADING 98 SRL (ridicari TOPO, Proiect Tehnic, masuri privind sanatatea si securitatea in munca).

CLIENT: EUROCONSTRUCT TRADING 98 SRL

Reamenajarea Batalului NDS 196

Studiu de fezabilitate privind oportunitatea realizarii investititiei

Studiu de fezabilitate privind oportunitatea realizarii investitiei: producerea de combustibil alternativ pentru fabricile de ciment CCH, sucursala Deva.

CLIENT: FABRICILE DE CIMENT CCH, SUCURSALA DEVA

Studiu de fezabilitate privind oportunitatea realizarii investitiei

Intocmire Documentatii pentru Obtinerea / Mentinerea / Revizuirea Acordului de Mediu

Intocmire documentatii pentru obtinerea/ mentinerea/ revizuirea acordului de mediu privind inchiderea si monitorizarea postinchidere Halda de zgura apartinand SMR Bals.

CLIENT: SMR Bals

Lucrare intocmire documentatii pentru acordul de mediu

Executare Proiecte Tehnice pentru Obtinere Autorizatie De Constructie

Executarea de Proiecte Tehnice (solutii tehnice, documentatii tehnice, executie in detaliu), pentru obtinerea autorizatiei de constructie, privind investitia “’Depozit pentru deseuri industriale nepericuloase pe amplasamentul Haldei de zgura, sat Barza/ Branet, jud. Olt.
Lucrari Executare Proiecte Tehnice pentru Obtinere Autorizatie De Constructie

Intocmire Documentatii de Eligibilitate

Intocmirea documentatii de eligibilitate, Proiect Tehnic in vederea participarii la licitatie pentru Lucrari de executie privind obiectivul – “Reabilitarea sitului poluat istoric – amplasamentul Fosta fabrica Chimica (comuna Crangurile), jud. Dambovita, cat si consultant in executia lucrarii pentru VIVANI SALUBRITATE S.A.

CLIENT: VIVANI SALUBRITATE S.A.

Lucrare Intocmire Documentatii de Eligibilitate
Lucrare Intocmire Documentatii de Eligibilitate

Poze lucrari

Testimoniale

Straco Group SRL
{

"Avand in vedere faptul ca standardele de performanta in domeniul calitatii sunt in continua actualizare, este evident ca d-na Adina Nicu corespunde din toate punctele de vedere pentru activitati si coordonare de proiecte, ce necesita un grad mare de responsabilitate. In afara calitatilor profesionale, am constatat promptitudinea de a raspunde la cerintele impuse de diversele proiecte, cat si abilitatea de comunicare.”

5
Dan Deaconu
Manager de calitate
STRACO GROUP
Sarmet SRL
{

"Am lucrat cu Adina, administratorul Bioproject BWS, pot spune ca este o persoana foarte ambitioasa si deosebit de serioasa; cand isi doreste ceva cu adevarat, lupta pana obtine rezultatul dorit!"

5
Viorel Ruicu
Project Manager
SARMET SRL
Straco Group SRL
{

“D-na manager general, Adina Nicu- este omul potrivit, la locul potrivit! Este un bun profesionist si gaseste mereu cele mai rapide si eficiente solutii, in special la probleme mai dificile. Nu ne-a dezamagit niciodata!”

5
Sorin Enescu
Director General
STRACO GROUP
Straco Group SRL
{

“In decursul celor patru ani de colaborare cu d-na Adina Nicu, administratorul Bioproject, consider ca face parte din acea categorie de persoane care reuseste sa performeze, atat in pregatirea de specialitate cat si in alte domenii conexe, gata oricand sa actioneze pentru depasirea nivelului de performanta cerut."

5
Dan Deaconu
Manager de calitate
STRACO GROUP

Professional Environmental Services

CERTIFICARI ISO

AUDIT INTERN

CERTIFICARE PRODUSE IN CONSTRUCTII

Suna acum pentru o evaluare gratuita