"Doar prin perseverenta si seriozitate am putut ajunge atat de departe"

Adina Nicu
Administrator Bioproject BWSFondata in 2010 societatea a cunoscut o dezvoltare ascendenta, datorita implicarii active, a profesionalismului si seriozitatii conducerii si angajatilor sai. Avand o multitudine de lucrari realizate, si profesionisti cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, timp in care am lucrat cu nume mari din industria romaneasca si nu numai.

Societatea dispune de personal calificat, certificat, specializat si cu o vasta experienta in domeniul protectiei mediului, tehnici moderne de elaborare, prezentare a documentatiilor, tratand cu cea mai mare seriozitate problemele cu care societatile se confrunta. Organizarea activitatii de protectia mediului intr-o societate si intocmirea documentatiilor presupune un nivel ridicat de competenta in consultanta, experienta in lucru cu autoritatile locale si societatile private, cât si cunostinte de legislatie. Promtitudinea si calitatea serviciilor furnizate, sustinute de o capacitate tehnica deosebita, recomanda societatea ca fiind un partener de inalta clasa pentru clienti.

Recomandati de zeci de clienti din Romania

Compania noastra este recomandata de ani de experienta, profesionalism si zeci de clienti din intreaga tara. Verificati o lista succinta de companii de referinta cu care am lucrat in ultima perioada.

  • Competenta
  • Profesionalism
  • Seriozitate
  • Raport calitate/pret
CONECTEAZA-TE CU NOI
TOP