Despre noi

„Doar prin perseverenta si seriozitate am putut ajunge atat de departe”

Adina Nicu
Administrator Bioproject BWS

Fondata in 2010 societatea a cunoscut o dezvoltare ascendenta, datorita implicarii active, a profesionalismului si seriozitatii conducerii si angajatilor sai. Avand o multitudine de lucrari realizate, si profesionisti cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, timp in care am lucrat cu nume mari din industria romaneasca si nu numai.
Imagine cu cartonas pentru Reciclare
Reuse Recycle Signs

Misiunea noastra

Societatea dispune de personal calificat, certificat, specializat si cu o vasta experienta in domeniul protectiei mediului, tehnici moderne de elaborare, prezentare a documentatiilor, tratand cu cea mai mare seriozitate problemele cu care societatile se confrunta. Organizarea activitatii de protectia mediului intr-o societate si intocmirea documentatiilor presupune un nivel ridicat de competenta in consultanta, experienta in lucru cu autoritatile locale si societatile private, cât si cunostinte de legislatie. Promtitudinea si calitatea serviciilor furnizate, sustinute de o capacitate tehnica deosebita, recomanda societatea ca fiind un partener de inalta clasa pentru clienti.

Recomandata de zeci de clienti din Romania

Compania noastra este recomandata de ani de experienta, profesionalism si zeci de clienti din intreaga tara. Verificati o lista succinta de companii de referinta cu care am lucrat in ultima perioada.

Competenta

i

Seriozitate

Profesionalism

Raport Calitate / Pret

Serviciile noastre

Colectare deseuri

Servicii la nivel national de COLECTARE in vederea valorificarii / eliminarii finale autorizate, a unei game largi de Deseuri Industriale Periculoase si Nepericuloase

Certificari ISO

Sisteme de Management al Calitatii, al Mediului, al Sanatatii si Securitatii Muncii , al Securitatii informatiei, al Responsabilitatii Sociale

Elaborari

Elaborari Planuri de Management al Calitatii si de Mediu in scopul asigurarii ca efectuarea lucrarilor se realizeaza in conditii depline de calitate si de protectie a mediului

i

Documentatii

Documentatii pentru obtinerea avizelor / acordurilor si autorizatiilor de mediu si gospodarirea apelor

Proiectare si consultanta

Proiectare si consultanta de mediu si in domeniul gestiunii integrate a deseurilor (periculoase si nepericuloase), conform Cod COR 325710

Audit Intern

Verificarea diferitelor aspecte de mediu prin audit – de exemplu audit de conformare legislativa, audit de Mediu si al Calitatii.

„Am lucrat cu Adina, administratorul Bioproject BWS, pot spune ca este o persoana foarte ambitioasa si deosebit de serioasa; cand isi doreste ceva cu adevarat, lupta pana obtine rezultatul dorit!”

VIOREL RUICU – PROJECT MANAGER LA SARMET SRL

“In decursul celor patru ani de colaborare cu d-na Adina Nicu, administratorul Bioproject, consider ca face parte din acea categorie de persoane care reuseste sa performeze, atat in pregatirea de specialitate cat si in alte domenii conexe, gata oricand sa actioneze pentru depasirea nivelului de performanta cerut.”

DL. DAN DEACONU – MANAGERUL DE CALITATE AL STRACO GRUP

“D-na manager general, Adina Nicu- este omul potrivit, la locul potrivit! Este un bun profesionist si gaseste mereu cele mai rapide si eficiente solutii, in special la probleme mai dificile. Nu ne-a dezamagit niciodata!”

DIR. GENERAL , D-L SORIN ENESCU -STRACO GRUP

Professional Environmental Services

CERTIFICARI ISO

AUDIT INTERN

CERTIFICARE PRODUSE IN CONSTRUCTII

Suna acum pentru o evaluare gratuita