Societatea noastra, va ofera servicii complete de gestiune a deseurilor industriale (periculoase si nepericuloase), incluzand servicii de preluare/colectare, transport, depozitare temporara /tratare si eliminare finala/valorificare, in conformitate cu Autorizatia de mediu nr. 405/09.11.2015. Societatea noastra are incheiate contracte cu instalatii autorizate, destinate incinerarii deseurilor, depozitarii finale a acestora, coincinerarii si tratarii, cu ajutorul instalatiilor fixe sau mobile, precum si cu laborator de analize fizico-chimice a deseurilor – autorizat RENAR.

Serviciile constau in:
1. Colectarea deseurilor de pe amplasamentul beneficiarului, inclusiv intocmirea documentelor de transport. Vom avea grija la modul de ambalare, ca acesta sa fie conforma, in functie de tipul deseului si etichetarea corespunzatoare.
2. Transportul deseurilor cu mijloace de transport autorizate ADR, cu capacitatea intre 3,5 – 24 tone. In functie de tipul de deseu, cantitate si de starea de agregare, transportul se poate efectua in conditii de maxima siguranta in: saci de tip big-bags / in butoaie de metal sau HDPE de 200 litri, asezati pe suport tip box- palet/ containere IBC-1000 litri / vrac, vidanja, etc.
3. Depozitarea temporara / tratarea la nivelul amplasamentelor cu care avem contracte de prestari servicii.
4. Eliminarea/valorificarea deseurilor, in urma proceselor de tratare, va fi confirmata de certificatele de eliminare finala / valorificare, eliberate de administratorul depozitului sau a instalatiei de reciclare, prin grija societatii noastre.

  • Societatea noastra asigura cantarirea cantitatii de deseuri intrate pe amplasamentele administrate de noi, in cazul in care beneficiarul nu are aceasta posibilitate .
  • De asemenea, la fiecare transport se vor intocmi, semna si elibera documentele legale, conform legislatiei privind transportul deseurilor pe teritoriul Romaniei (HG 1061/2008).
  • In privinta procedurilor de gestionare a deseurilor, care fac obiectul activitatii, societatea noastra asigura consultanta in relatia cu autoritatile de mediu, acolo unde este cazul.

Societatea noastra va ofera servicii complete de certificare ISO pentru compania dvs. Pentru mai multe detalii, accesati sectiunea  de Servicii din acest site.