handshake
 • Reducerea timpului de lucru:.

– prin rezolvarea rapida a problemelor de mediu de catre un consultant specializat
– prin intocmirea rapida si corecta a documentatiilor de mediu

 • Reducerea costurilor alocate protectiei mediului, prin gasirea celor mai bune solutii de gestionare a deseurilor sau a produselor importate.
 • Conformarea cu legislatia de mediu in vigoare prin informarea lunara asupra noutatilor legislative.
 • Evitarea amenzilor datorita cunoasterii legislatiei de mediu.
 • Asigurarea relațiilor cu autoritățile statului în domeniu – este mult mai comod pentru dumneavoastră să fiți asistat în timpul unui control și să fiți ajutat să duceți la îndeplinire măsurile impuse de autorități;
 • Conformarea legislativă – este mult mai simplu să existe cineva care să vă țină permanent la curent cu eventuale modificări legislative și impactul acestora asupra activității dumneavoastră, în acest sens, vom face periodic un audit de conformare legislativă;

Societatea noastra, va ofera servicii complete de gestiune a deseurilor industriale (periculoase si nepericuloase), incluzand servicii de preluare/colectare, transport, depozitare temporara /tratare si eliminare finala/valorificare, in conformitate cu Autorizatia de mediu nr. 405/09.11.2015.
Societatea noastra are incheiate contracte cu instalatii autorizate, destinate incinerarii deseurilor, depozitarii finale a acestora, coincinerarii si tratarii, cu ajutorul instalatiilor fixe sau mobile, precum si cu laborator de analize fizico-chimice a deseurilor – autorizat RENAR.

Serviciile constau in:
1. Colectarea deseurilor de pe amplasamentul beneficiarului, inclusiv intocmirea documentelor de transport. Vom avea grija la modul de ambalare, ca acesta sa fie conforma, in functie de tipul deseului si etichetarea corespunzatoare.
2. Transportul deseurilor cu mijloace de transport autorizate ADR, cu capacitatea intre 3,5 – 24 tone. In functie de tipul de deseu, cantitate si de starea de agregare, transportul se poate efectua in conditii de maxima siguranta in: saci de tip big-bags / in butoaie de metal sau HDPE de 200 litri, asezati pe suport tip box- palet/ containere IBC-1000 litri / vrac, vidanja, etc.
3. Depozitarea temporara / tratarea la nivelul amplasamentelor cu care avem contracte de prestari servicii.
4. Eliminarea/valorificarea deseurilor, in urma proceselor de tratare, va fi confirmata de certificatele de eliminare finala / valorificare, eliberate de administratorul depozitului sau a instalatiei de reciclare, prin grija societatii noastre.

 • Societatea noastra asigura cantarirea cantitatii de deseuri intrate pe amplasamentele administrate de noi, in cazul in care beneficiarul nu are aceasta posibilitate .
 • De asemenea, la fiecare transport se vor intocmi, semna si elibera documentele legale, conform legislatiei privind transportul deseurilor pe teritoriul Romaniei (HG 1061/2008).
 • In privinta procedurilor de gestionare a deseurilor, care fac obiectul activitatii, societatea noastra asigura consultanta in relatia cu autoritatile de mediu, acolo unde este cazul.

Societatea noastra va ofera servicii complete de certificare ISO pentru compania dvs. Pentru mai multe detalii, accesati sectiunea  de Servicii din acest site.

Despre Certificarile ISO

Auzim tot mai des ca firmele romanesti adopta certificari internationale, iar cele mai apreciate sunt certificarile ISO.

Aceste certificari au urmatoarele avantaje:

 • sa identifice si sa satisfaca nevoile si asteptarile clientilor sai, precum si ale altor parti interesate, respectiv angajati, furnizori, proprietari, societate, pentru obtinerea unui avantaj concurential, si sa realizeze acest lucru intr-o maniera eficienta si eficace;
 • cresterea credibilitatii si a increderii in calitatea produselor / serviciilor oferite;
 • o mai mare intelegere a proceselor organizatiei, ce implica angajamentul ferm al managementului, definirea clara a responsabilitatilor si autoritatilor, comunicarea interna si externa imbunatatita, utilizarea mai eficienta a resurselor si reducerea costurilor de neconformitate;
 • crearea cadrului pentru imbunatatirea continua;

 

ISO 9001 reprezinta Sistemul de Management al Calitatii iar implementarea lui are urmatoarele avantaje:

– imbunatatirea activitatilor de organizare si planificare;
– imbunatatirea eficientei si productivitatii proceselor;
– reducerea pierderilor;
– cresterea cotei de piata;
– imbunatatirea motivatiei si a stabilitatii personalului.

 

ISO 14001 reprezinta Sistemul de Management de Mediu, iar implementarea lui are urmatoarele avantaje:

– identificarea aspectelor critice de mediu, in organizatie;
– imbunatatirea controlului poluarii factorilor de mediu;
– evitarea amenzilor de neconformare legislativa;
– identificarea oportunitatilor de prevenire a poluarii, reducerea riscurilor asociate si minimizarea deseurilor;
– constientizarea angajatilor fata de mediul inconjurator si de sanatatea lor.

 

OHSAS 18001 reprezinta Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Operational, iar implementarea lui are urmatoarele avantaje:

– Ofera masurile necesare pentru controlul riscurilor in domeniul sanatatii si securitatii muncii;

– Imbunatatirea continua a performantelor in munca si sanatate;

– Conformitatea angajatilor cu legislatia in vigoare.

 

ISO/IEC 27001 reprezinta Sistemul de Management al Securitatii Informatiei, iar implementarea lui are urmatoarele avantaje:

– Imbunatatirea serviciilor si cresterea performantei IT in societate;
– Protectia si securitatea datelor cu caracter confidential si prevenirea furtului acestora;
– Dezvoltarea aplicatiilor si operarea sistemului, in conditii de siguranta;
– Controlul si restrictionarea accesului in sistemul informatic al organizatiei;
– O dezvoltare in siguranta a afacerii.

 

Societatea noastra va ofera servicii complete de certificare ISO pentru compania dvs. Pentru mai multe detalii, accesati sectiunea de Servicii din acest site.

TOP